Jäsenasiat

5.1.2018

Voit liittyä jäseneksi ottamalla yhteyttä jäsenasioita hoitaviin

Jäsenmaksu vuodelle 2018 on 12 €

henkilöihin keskiviikkokerhossa Aleksinkulmassa tai ilmoittamalla asiasta kotisivumme Ota meihin yhteyttä. Tämän jälkeen täytetään liittymislomake ja suoritettuasi jäsenmaksun saat jäsenkortin. Jäsenyys astuu virallisesti voimaan, kun hallitus on sen hyväksynyt kokouksessaan. Yhdistyksemme säännöt saat sihteeriltä.

Jäsenasioita hoitavat:

Jäsenrekisteri:

Jäsenmaksut:

Marja-Leena Tiikkaja

Taimi Pietilä  040 5005556

m-l.tiikkaja(a)dnainternet.net

Jäsenmaksun voit maksaa myös verkkopankissa yhdistyksen tilille.

Maksun saaja Oulun julkisen alan eläkeläiset ry
Tili: FI10 5740 8940 0341 65
Tärkeää: Viestikenttään merkittävä Jäsenmaksu sekä jäsenen nimi

Uusi jäsen: Jos maksat jäsenmaksusi verkkopankissa, käy kerhossa täyttämässä liittymisilmoitus, niin saat samalla Jäsenkorttisi.

Vanha jäsen: Jäsenkortit uusitaan syksyllä 2017. Käy kerhossa vaihtamassa vanha korttisi uuteen.

Jos maksat jäsenmaksusi verkkopankissa, käy kerhossa leimauttamassa jäsenkorttisi.

Mahdolliset muutokset yhteystiedoissa (osoite, puh.numero, sähköposti yms.) tulee ilmoittaa jäsenasioiden hoitajalle jäsenrekisterin ylläpitoa varten.