Matkat ja retket

Matkoille osallistuminen edellyttää voimassa olevaa jäsenkorttia.

Matkojen maksut suoritetaan yhdistyksen pankkitilille FI10 5740 8940 0341 65,
viestikenttään matkakohde ja matkustajan nimi.
Joistakin matkoista peritään varausmaksu, mikä palautetaan vain pätevästä syystä.

HUOM! Huolehdi omasta matkavakuutuksesta!

ma 19.2. - la 24.2. 2018

Tuettu ryhmäloma: Hotelli Kajaani, Kajaani
Olemme saaneet Hyvinvointilomat ry:n varausvahvistuksen tuetusta ryhmälomasta.
Lomajakso järjestetään yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa Sosiaali- ja Terveysministeriön veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella.
Täysihoitoloman teema ja ohjelma: Muistiloma 2018
Hyvinvointilomat on toimittanut myönteiset lomapäätökset lomalle hyväksytyille.
Muuttuneesta valtionavusta johtuen lopullinen paikkaluku on 30.     Hinta 20 €/vrk eli yht. 100 €, maksetaan Hyvinvointilomat ry:n laskulla. Kyytimaksu 25€ yhdistyksen tilille FI10 5740 8940 0341 65, 3.2.2018 mennessä.

Yhdyshenkilö: Anneli Niskala 044 5670625

Rekisterinumero: 145. 166

Uusi vastaus lomakkeelle sivulla Etusivu

Voit kysellä tai antaa palautetta toiminnastamme tai tehdä toimintaan liittyviä ehdotuksia.
Näin autat muokkaamaan yhdistyksen toimintaa vastaamaan jäsenten toiveita.Kaikkeen palautteeseen vastataan mahdollisimman pian.

Nimi

Sähköpostiosoite

Viesti

Kuten 10.1. kerhossa ilmoitettiin, yhdistyksessä toimii nykyisin kerhoisäntä. Tästä toimijasta olisi hyvä kertoa kotisivuilla.

Vedä tiedostosi tähän (Myös valokuvatiedostot)

Liittymusilmoitus

Tämä viesti on lähetetty osoitteeseesi n-174763-42sd4ep2cy@ojae-yhdistysavain-fi.directo.fi sivuston Oulun julkisen alan eläkeläiset ry (ojae.yhdistysavain.fi) kautta.

Yhdistysavain.fi - yhdistyksen paras työväline.

=

Uusi vastaus lomakkeelle sivulla Etusivu

Nimi

Uffe

Sähköpostiosoite

ustahl@kolumbus.fi

Viesti

Kerhossa 10.1. kerrottiin yhdistyksen uudesta Kerhoisännän toimesta. Kotisivuilla olisi hyvä kertoa tästä uudesta toimijasta.
Kuvasivulla on puurojuhlan kuvia maaliskuun Jokerimatkan kuvien osiossa. Tuskinpa tarkoituksella.

Vedä tiedostosi tähän (Myös valokuvatiedostot)

Liittymusilmoitus

Yhdistysavain.fi - yhdistyksen paras työväline.

=